Wesselink & Vreeker

Het bedrijf is in 1996 ontstaan uit twee uurwerkherstel bedrijven die in samenwerken heel veel voordelen zagen. Inmiddels bestaat ons team uit 3 horlogemakers. We zijn constant bezig om ons aan te passen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Dit houdt in dat we voortdurend op de hoogte moeten zijn van de laatste ontwikkelingen en daar onze kennis en gereedschappen op moeten aanpassen. Hierdoor zijn we al zo'n 20 jaar een betrouwbaar adres voor al uw reparaties en onderhoud aan uw horloge.

Helaas hebben we na 18 jaar afscheid moeten nemen van de reparaties en onderhoud aan klokken. De specialisering in horloges neemt teveel tijd in beslag om ons daar verder in te verdiepen.

Vanuit de winkel kunt u de horlogemakers gewoon aan het werk zien, u wordt dan ook direct door een horlogemaker geholpen wanneer u vragen heeft. Dit komt de reparatie aan uw dierbare bezit ten goede.

Contactformulier

Wat is je voornaam?
Wat is je achternaam?
Wat is je Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input
Ongeldige invoer

Official Servicecenter

Contactadres

Wesselink & Vreeker Uurwerktechniek

Winkelcentrum De Hoef
van Ostadelaan 278
1816JH Alkmaar

t: 072-5157573
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Wesselink & Vreeker

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 • zaterdag 09:00 - 17:00 • zondag en maandag gesloten

Het bedrijf is in 1996 ontstaan uit twee uurwerkherstel bedrijven die in samenwerken heel veel voordelen zagen. Inmiddels bestaat ons team uit 3 horlogemakers. We zijn constant bezig om ons aan te passen aan de eisen en verwachtingen van de klant. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen daar onze kennis en gereedschappen op aan. Hierdoor zijn we al zo'n 20 jaar een betrouwbaar adres voor al uw reparaties en onderhoud aan uw horloge.