Horloge reparatie

Een horloge dat bij ons wordt aangeboden voor onderhoud of reparatie wordt, na aanmelding in ons digitale reparatiesysteem, uitvoerig onderzocht op gebreken. We kijken wat nodig is om het horloge weer te herstellen zodat het weer aan de fabrieksnormen voldoet. Voordat we aan de reparatie gaan beginnen, krijgt u geheel vrijblijvend een prijsopgave. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave, gaan we de benodigde onderdelen bestellen.

Deze onderdelen komen tegenwoordig van over de gehele wereld. Via het uurwerkherstellersforum zijn we aangesloten bij het Watch Spareparts Exchange Program en via de AWCI.org hebben we contact met vrijwel alle uurwerkherstellers en leveranciers in de verenigde staten. Onderdelen van Omega, Rado, Longines, Tissot en alle andere merken van de Swatchgroup, worden rechtstreeks bij de Swatchgroup besteld, zodat de originaliteit gewaarborgd is.

Na het ontvangen van de onderdelen gaan we aan de slag. Reparaties worden uitgevoerd en onderdelen worden vervangen. Hierna gaat het uurwerk geheel uit elkaar en wordt het gereinigd. Bij montage wordt het uurwerk weer gesmeerd volgens de fabrieksnormen. Wanneer het uurwerk klaar is en alle functies zijn gecontroleerd, wordt het echappement afgeregeld en de wijzerplaat en wijzers gemonteerd. Het geheel kan nu in de reeds schoongemaakte kast worden gemonteerd en afgebouwd. Het horloge is nu klaar voor een aantal testen op waterdichtheid en gangreserve.

Wij geven bij onderhoud aan uw horloge 1 jaar schriftelijke garantie.

Horloge opsturen ter reparatie?

Download het reparatie-formulier, vul deze in en stuur mee.
U krijg van ons een vrijblijvende prijsopgave.

form

Contactformulier

Wat is je voornaam?
Wat is je achternaam?
Wat is je Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input
Ongeldige invoer

Official Servicecenter

Contactadres

Wesselink & Vreeker Uurwerktechniek

Winkelcentrum De Hoef
van Ostadelaan 278
1816JH Alkmaar

t: 072-5157573
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Wesselink & Vreeker

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 • zaterdag 09:00 - 17:00 • zondag en maandag gesloten

Het bedrijf is in 1996 ontstaan uit twee uurwerkherstel bedrijven die in samenwerken heel veel voordelen zagen. Inmiddels bestaat ons team uit 3 horlogemakers. We zijn constant bezig om ons aan te passen aan de eisen en verwachtingen van de klant. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen daar onze kennis en gereedschappen op aan. Hierdoor zijn we al zo'n 20 jaar een betrouwbaar adres voor al uw reparaties en onderhoud aan uw horloge.