De werkplaats

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen, van klassieke handgereedschappen tot de modernste afregelapparatuur en reinigingsmachines. Het waterdicht testen kan tot 10 bar met een testrapport, we kunnen met de Natator 125 zelfs waterdicht testen tot 125 bar( 1250 meter) indien nodig. De combinatie van deze gereedschappen en onze kennis en ervaring maakt dat we ons hebben kunnen specialiseren in vrijwel alle mechanische en kwarts uurwerken. Onderhoud en reparaties aan Rolex, Breitling en andere A-merken is ons dagelijks werk. Behalve uurwerkrevisie kunnen we ook uw kast en band weer als nieuw opmaken.

Officieel Sevice Center

Uiteraard zijn we ook gespecialiseerd in alle merken van de Swatchgroup , Omega, Longines, Tissot, Hamilton, Rado, Calvin Klein, Pierre Balmain en Certina. Voor deze merken zijn we officieel service center.

Contactformulier

Wat is je voornaam?
Wat is je achternaam?
Wat is je Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input
Ongeldige invoer

Official Servicecenter

Contactadres

Wesselink & Vreeker Uurwerktechniek

Winkelcentrum De Hoef
van Ostadelaan 278
1816JH Alkmaar

t: 072-5157573
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Wesselink & Vreeker

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 • zaterdag 09:00 - 17:00 • zondag en maandag gesloten

Het bedrijf is in 1996 ontstaan uit twee uurwerkherstel bedrijven die in samenwerken heel veel voordelen zagen. Inmiddels bestaat ons team uit 3 horlogemakers. We zijn constant bezig om ons aan te passen aan de eisen en verwachtingen van de klant. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen daar onze kennis en gereedschappen op aan. Hierdoor zijn we al zo'n 20 jaar een betrouwbaar adres voor al uw reparaties en onderhoud aan uw horloge.